Massagepistol

Massagepistoler er mere populære end nogensinde før. Berømtheder, professionelle atleter og fitness influencere er helt vilde med dem. Er den så god som alle siger, og vil den kunne hjælpe dig? Her på siden er alt du behøver at vide før du køber en massagepistol, hvornår de hjælper, hvem der kan have gavn af dem og hvordan du bruger en, hvis du beslutter dig for at prøve det.

Vi har også samlet nogle gode bud på, hvilke du kan købe på danske webshops, så du kan finde en der passer lige præcis til dine behov.

Bedste massagepistoler: Se vores udvalgte her

Massagepistol 1

Hvad er en massagepistol?

Massagepistoler er bærbare, håndholdte enheder, der ligner en boremaskine og i nogle tilfælde lyder som en. Når pistolen placeres på dine muskler og tændes, vibrerer den med en høj frekvens, hvilket fortalere påstår fremmer restitution fra træning, og forbedrer den generelle præstation, samtidig med at ømhed reduceres. Du kan bruge en massagepistol, når du ønsker at lindre nogle muskelspændinger, men den kan være særlig fordelagtig at bruge efter en træning, for at fremme restitution.

Hvordan bruger du en massagepistol?

Du kan bruge en massagepistol, når du generelt vil lindre muskelspændinger, men den bruges mest før og efter træning. Til opvarmning kan brug af en massagepistol, reducere ømhed eller stivhed fra træning fra tidligere dage og aktivere musklerne før en session.


For at bruge massagepistolen effektivt, find et område på din krop, der føles stramt, og start med at flytte den hen over hovedparten af musklen. Tilføj pres, men ikke for aggressivt. Bliv på et sted i op til 15 sekunder eller rundt i et område i to minutter. Nogle massagepistoler har endda en skærm forbundet til en app, for at vise dig, hvor hårdt og hvor længe du skal blive ved.


Hold dig væk fra knogleområder, og hvis du har en skade, så tjek med en fysioterapeut, før du bruger en massagepistol på den. Undgå at gå over ethvert område med akut smerte eller skade, da det kan forværre problemet.


Hvis du føler dig mere øm efter at have brugt en massagepistol, har du skubbet for hårdt eller for længe.

Læs altid op på de forskellige mærkers massagepistoler, for den model du vælger at købe.

Hvad skal du kigge efter, hvis du vil købe en?

Massagepistoler er ikke billige. De bedste kan koste flere tusinde kroner, og derfor bør du lave din research inden du bare køber en. Fordi massagepistoler kommer i forskellige størrelser, skal du overveje din egen komfort, når det kommer til, hvor tung og hvor stor du vil have den, og hvilke muskler du vil bruge den på.


Nogle kommer med justerbare hoveder og håndtag, som gør det nemmere at nå forskellige muskler. Tænk også over, om du vil have den med på farten. Hvis det er tilfældet, kan det give god mening at købe en lille model.


Uanset størrelsen skal du kontrollere, at pistolen kommer med forskellige tilbehør, der hjælper dig med at ramme svært tilgængelige eller vanskelige steder. Den bør også have forskellige indstillinger, så du kan vælge mere blide eller mere intense bevægelser. Vær også opmærksom på, hvor intens pistolen er, da det også vil påvirke din nydelse.

Scroll to Top